Splošni pogoji

Zadnja posodobitev: 20. avgust 2020

Ti splošni pogoji in določila ("Splošni pogoji", "Pogoji in določila") urejajo vaše (“Vi”, “Kupec”, “Obiskovalec”) razmerje s spletnima mestoma www.codebrainer.si in www.codebrainer.com ("storitev", "Codebrainer", “spletne strani”), ki jih upravlja družba Codebrainer d.o.o. (“ponudnik”, "mi" ali "naš").

Pred uporabo storitve natančno preberite te splošne pogoje.

Vaš dostop do storitve in njena uporaba sta pogojena s tem, da sprejemate in izpolnjujete te pogoje. Ti pogoji veljajo za vse obiskovalce, uporabnike in druge, ki dostopajo do storitve ali jo uporabljajo.

Z dostopom do storitve ali njeno uporabo se strinjate, da vas zavezujejo ti pogoji. Če se ne strinjate z nobenim delom pogojev, potem ne boste mogli dostopati do storitve.

Nakup

Če želite kupiti tečaj ali delavnico, ki je na voljo prek spletnih strani ("Nakup"), boste morda pozvani, da navedete nekatere podatke, pomembne za izvedbo nakupa, vključno z, brez omejitev, številko vaše kreditne kartice, datumom veljavnosti vaše kreditne kartice, naslova za izstavitev računa in podatke o pošiljanju.

Izjavljate in jamčite, da: (i) imate zakonsko pravico do uporabe katere koli kreditne kartice ali drugega plačilnega sredstva v povezavi s katerim koli nakupom; in (ii) da so podatki, ki nam jih posredujete, resnični, pravilni in popolni.

S predložitvijo takšnih informacij nam podeljujete pravico, da jih posredujemo tretjim osebam za lažje dokončanje nakupov (kot so PayPal, Braintree).

Varnost in varovanje osebnih podatkov

Upravitelj spletnih strani uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

Zavezujemo se k trajnemu in skrbnemu varovanju in ravnanju z vsemi osebnimi podatki kupca, v skladu z veljavnimi zakoni v Republiki Sloveniji.

Kupčeve osebne podatke bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo. Kupčevih osebnih podatkov v nobenem primeru ne bomo predali tretjim, nepooblaščenim osebam.

CodeBrainer na svojih strežnikih ne shranjuje podatkov o kreditnih karticah.

Razpoložljivost, napake in netočnosti

Ponudbo storitev na spletnem mestu nenehno posodabljamo. Storitve, ki so na voljo na naših spletnih straneh, imajo lahko napačno navedeno ceno, so nepravilno opisani ali niso na voljo, pri posodabljanju informacij o storitvi in ​​oglaševanju na drugih spletnih mestih pa lahko pride do zamud.

Ne moremo in ne jamčimo za natančnost ali popolnost kakršnihkoli informacij, vključno s cenami, slikami izdelkov, specifikacijami, razpoložljivostjo in storitvami. Pridržujemo si pravico do spremembe ali posodobitve podatkov in do popravljanja napak, netočnosti ali opustitev kadarkoli brez predhodnega obvestila.

Plačilni pogoji

Na spletnih straneh www.codebrainer.si se lahko odločite za nakup udeležbe na spletnih delavnicah, ki jih izvajajo mentorji. Plačilni pogoji in potencialna vračila denarja so navedena v oddelku Pogosta vprašanja pri predstavitvi vsake od delavnic.

Pri tečajih za samostojno učenje (“self-paced course”), ki jih kupite na spletni strani Codebrainer ( www.codebrainer.com ), vam ponujamo štirinajst (14) dni garancije za vračilo denarja brez vprašanj . Če ste kot uporabnik nezadovoljni s takim tečajem in zahtevate vračilo kupnine v štirinajstih (14) dneh od datuma, ko ste plačali za dostop do tega tečaja, vam bomo zagotovili celotno vračilo zneska, ki ste ga plačali. Če želite zahtevati vračilo kupnine, se obrnite na nas preko info@codebrainer.com.

Računi

Ko ustvarite račun pri nas, nam morate vedno zagotoviti natančne, popolne in aktualne podatke. Če tega ne storite, pomeni kršitev pogojev, kar lahko povzroči takojšnjo ukinitev vašega računa v naši storitvi.

Odgovorni ste za zaščito gesla, ki ga uporabljate za dostop do storitve, in za vse dejavnosti ali dejanja pod vašim geslom, ne glede na to, ali je geslo v naši storitvi ali v storitvi tretje osebe.

Strinjate se, da svojega gesla ne boste razkrili nobeni tretji osebi. Takoj, ko ugotovite kakršnokoli kršitev varnosti ali nepooblaščeno uporabo vašega računa, nas morate obvestiti.

Kot uporabniško ime ne smete uporabiti imena druge osebe ali subjekta ali ki ni zakonito na voljo za uporabo, imena ali blagovne znamke, za katero veljajo katerekoli pravice druge osebe ali entitete, razen vas, brez ustreznega dovoljenja ali imena, ki je sicer žaljiv, vulgaren ali nespodoben.

Povezave do drugih spletnih mest

Naša storitev lahko vsebuje povezave do spletnih mest ali storitev tretjih oseb, ki niso v lasti ali pod nadzorom CodeBrainer d.o.o..

CodeBrainer d.o.o. nima nadzora in ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakse tretjih strani ali storitev. Nadalje potrjujete in se strinjate, da CodeBrainer d.o.o.. ne bo odgovarjal ali odgovarjal neposredno ali posredno za kakršnokoli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo katere koli take vsebine, blaga ali storitev, ki je na voljo na ali prek katerih koli takih spletnih mest ali storitev.

Priporočamo vam, da preberete pogoje in pravila ter pravilnike o zasebnosti spletnih mest ali storitev tretjih oseb, ki jih obiščete.

Prekinitev

Vaš račun lahko iz kakršnega koli razloga takoj, brez predhodnega obvestila ali odgovornosti ukinemo ali blokiramo vaš račun, tudi brez omejitev, če kršite pogoje.

Po prenehanju bo vaša pravica do uporabe storitve takoj prenehala. Če želite ukiniti svoj račun, lahko preprosto prenehate uporabljati storitev.

Omejitev odgovornosti

CodeBrainer d.o.o., niti njeni direktorji, zaposleni, partnerji, zastopniki, dobavitelji ali podružnice v nobenem primeru ne bodo odgovorni za posredno, naključno, posebno, posledično ali kazensko škodo, vključno brez omejitev, izgube dobička, podatkov, uporabe, dobro ime ali druge nematerialne izgube, ki izhajajo iz (i) vašega dostopa do ali uporabe ali nezmožnosti dostopa ali uporabe storitve; (ii) kakršno koli ravnanje ali vsebino katerekoli tretje osebe v storitvi; (iii) vse vsebine, pridobljene iz storitve; in (iv) nepooblaščen dostop, uporabo ali spreminjanje vaših prenosov ali vsebin, ne glede na to, ali temeljijo na garanciji, pogodbi, odškodninski odgovornosti (vključno z malomarnostjo) ali kateri koli drugi pravni teoriji, ne glede na to, ali smo bili obveščeni o možnosti take škode in celo če se ugotovi, da sredstvo, opisano v tem dokumentu, ni uspelo zaradi svojega bistvenega namena.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Uporabo storitve uporabljate izključno vi. Storitev se zagotavlja na osnovi "KOT JE" in "KOT JE NA VOLJO". Storitev se zagotavlja brez kakršnih koli jamstev, bodisi izrecnih bodisi implicitnih.

CodeBrainer d.o.o., njene hčerinske družbe, podružnice in dajalci licenc ne jamčijo, da a) bo storitev delovala nemoteno, varno ali bo na voljo ob določenem času ali lokaciji; b) morebitne napake ali napake bodo odpravljene; c) v storitvi ni virusov ali drugih škodljivih komponent; ali d) bodo rezultati uporabe storitve ustrezali vašim zahtevam.

Pravo

Ti pogoji se urejajo in razlagajo v skladu s slovensko zakonodajo.

Če nismo uveljavili nobene pravice ali določbe teh pogojev, se ne bo štelo za odpoved tem pravicam. Če sodišče ugotovi, da je katerakoli določba teh pogojev neveljavna ali neizvršljiva, preostale določbe teh pogojev ostanejo v veljavi. Ti pogoji predstavljajo celoten dogovor med nami v zvezi z našo storitvijo in nadomeščajo in nadomeščajo morebitne predhodne dogovore, ki jih imamo glede storitve.

Pritožbe in spori

Ravnamo v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po svojih najboljših močeh trudimo izpolniti želje in pričakovanja kupcev.

Če kljub temu pride do pritožbe, prosimo, naj jih kupec pisno posreduje na e- poštni naslov info@codebrainer.com ali na naslov ponudnika CodeBrainer d.o.o., Letališka cesta 33, SI-1000 Ljubljana.. Vse morebitne težave bomo skušali rešiti sporazumno. V primeru, da ponudnik in kupec sporazuma ne dosežeta, je za reševanje spora pristojno Okrajno sodišče v Ljubljani.

Spremembe

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremenimo ali nadomestimo te pogoje. Če gre za pomembno spremembo pogojev,, bomo poskušali poslati obvestilo vsaj 30 dni pred začetkom veljavnosti novih pogojev. Kaj pomeni bistvena sprememba, bomo določili po lastni presoji.

Z nadaljnjim dostopom do naše storitve ali njeno uporabo po začetku veljavnosti teh sprememb se strinjate, da vas revidirani pogoji zavezujejo. Če se ne strinjate z novimi pogoji, prenehajte uporabljati storitev.

Kontaktiraj nas

Če imate kakršna koli vprašanja glede teh pogojev, se obrnite na nas na info@codebrainer.com.