Politika zasebnosti

Zadnja posodobitev: 10. avgust 2020

Ta pravilnik o zasebnosti določa, kako spletno mesto www.codebrainer.si (v nadaljevanju "CodeBrainer", "CodeBrainer d.o.o.") uporablja in ščiti vse podatke, ki jih uporabnik posreduje družbi CodeBrainer, ko obiščete naše spletno mesto.

CodeBrainer je zavezan, da bo varoval vašo zasebnost. Če vas prosimo, da navedete določene podatke, s katerimi se lahko prepoznate pri uporabi našega spletnega mesta, vam zagotavljamo, da bodo uporabljeni le v skladu s to izjavo o zasebnosti.

Katere podatke zbiramo? Potrebni podatki, ki jih potrebujemo za zagotavljanje storitev.

Od vas zbiramo osebne podatke, ko se registrirate na našem spletnem mestu ali mobilni aplikaciji, oddate naročilo, pošljete e-pošto na CodeBrainer, se naročite na naše novice ali izpolnite obrazec.

Ob naročilu ali registraciji na našem spletnem mestu, kjer je primerno, boste morda morali vnesti svoje osebne podatke: ime, e-poštni naslov, telefon in naslov. Lahko pa obiščete našo spletno stran anonimno.

Za kaj uporabljamo vaše podatke?

Informacije, ki jih zbiramo, se lahko uporabijo na enega od naslednjih načinov:

  • Za prilagoditev uporabniške izkušnje. Vaše informacije nam pomagajo, da se bolje odzovemo na vaše individualne potrebe.
  • Za izboljšanje naše spletne strani. Nenehno si prizadevamo izboljšati našo spletno stran na podlagi informacij in povratnih informacij, ki jih prejmemo od vas.
  • Izboljšati storitve za stranke. Vaše informacije nam pomagajo učinkoviteje odgovoriti na vaše zahteve po izboljšanju storitev in potreb po podpori.
  • Za obdelavo naročila in transakcij preko storitve PayPal (www.paypal.com). Vaši podatki, bodisi javni ali zasebni, ne bodo prodani, zamenjani, preneseni ali dani drugim podjetjem iz kakršnega koli razloga, brez vašega soglasja, razen za izrecno dostavo zahtevane toritve.
  • Za izdajo računa podjetja CodeBrainer d.o.o.
  • Pošiljanje e-poštnih sporočil, ki podpirajo vaš izobraževalni proces. To pomeni, da vam bomo poslali opomnike po e-pošti, ki vas bodo motivirali, da zaključite tečaj. Prav tako bomo v obliki bloga poslali sporočila o kodiranju.

Ali uporabljamo piškotke?

Da. Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletno mesto ali njegov ponudnik storitev na trdi disk računalnikov prenese prek vašega spletnega brskalnika (če dovolite), ki spletnim mestom ali sistemom ponudnikov storitev omogoča, da prepoznajo vaš brskalnik in zajamejo ter si zapomnijo določene podatke.

Piškotke uporabljamo za razumevanje in shranjevanje vaših preferenc za prihodnje obiske in zbiranje zbirnih podatkov o prometu na spletnem mestu in interakciji na spletnem mestu, tako, da lahko v prihodnosti ponudimo boljše izkušnje in orodja, predvsem pa boljši izobraževalni proces. S tretjimi ponudniki storitev lahko sklenemo pogodbo za boljše razumevanje obiskovalcev naše strani. Tem ponudnikom storitev ni dovoljeno uporabljati zbranih informacij v našem imenu, razen da nam pomagajo pri vodenju in izboljšanju našega poslovanja.

Piškotke lahko nadzirate in / ali izbrišete po želji - podrobnosti glejte aboutcookies.org. Izbrišete lahko vse piškotke, ki so že v vašem računalniku, in lahko nastavite večino brskalnikov, da preprečijo njihovo namestitev. Če to storite, boste morda morali vsakič, ko obiščete spletno mesto, ročno prilagoditi nekatere nastavitve in nekatere storitve in funkcije morda ne bodo delovale.

Piškotki, ki jih uporabljamo, vendar osebnih podatkov ne pošiljamo iz / v:

Analitični podatki

Lahko neposredno zbiramo analitične podatke ali uporabljamo zunanja orodja za analizo, da nam pomagajo meriti trende prometa in uporabe storitve. Ta orodja zbirajo informacije, ki jih pošlje vaš brskalnik ali mobilna naprava, vključno s stranmi, ki jih obiščete, in druge informacije, ki nam pomagajo pri izboljšanju storitve. Te podatke analitike zbiramo in uporabljamo v zbirni obliki, tako da jih ni mogoče razumno manipulirati, da bi prepoznali katerega koli posameznega uporabnika. Na primer, za analitične in statistične podatke uporabljamo analitiko tretjih oseb, ki zbira anonimne ali psevdonimne podatke.

Kako vam hranimo in ščitimo podatke?

Vsi podatki in osebni podatki so shranjeni v oblaku, ki ga zagotovi tretja oseba (Microsoft Azure). Poleg tega, da upoštevamo ustrezne ustrezne predpise o osebnih podatkih, uporabljamo sprejete industrijske standarde, tehnologije in postopke, kot so požarni zidovi, varnostna programska oprema itd., Da zaščitimo integriteto vaših osebnih podatkov in preprečimo nepooblaščen dostop. Izvajamo tudi različne varnostne ukrepe za ohranjanje varnosti vaših osebnih podatkov, ko oddate naročilo ali vnesete, predložite ali dostopate do svojih osebnih podatkov.

Ali razkrijemo kakršne koli podatke zunanjim strankam?

Ne prodajamo, ne trgujemo ali kako drugače posredujemo zunanjim strankam osebnih podatkov. Vaše podatke lahko objavimo, kadar menimo, da je objava primerna za skladnost z zakonom, uveljavljanje pravilnikov o naših spletnih mestih ali zaščito naših ali drugih pravic, lastnine ali varnosti. Vendar se lahko informacije o obiskovalcih, ki jih ni mogoče osebno določiti, drugim strankam posredujejo za trženje, oglaševanje ali druge namene. Če CodeBrainer sodeluje pri združitvi, nakupu ali prodaji celotnega premoženja ali njegovega dela, boste o e-poštnem sporočilu in / ali vidnem obvestilu na našem spletnem mestu obveščeni o vsaki spremembi lastništva ali uporabe teh informacij. kot vse izbire glede teh informacij.

Ali razkrijemo kakršne koli podatke zunanjim strankam?

Ne prodajamo, ne trgujemo ali kako drugače posredujemo zunanjim strankam osebnih podatkov. Vaše podatke lahko objavimo, če menimo, da je objava ustrezna za skladnost z zakonom, uveljavljanje pravilnikov o naših spletnih mestih ali varovanje naših ali drugih pravic, lastnine ali varnosti. Vendar se lahko informacije o obiskovalcih, ki jih ni mogoče osebno določiti, drugim strankam posredujejo za trženje, oglaševanje ali druge namene. Če CodeBrainer sodeluje pri združitvi, nakupu ali prodaji celotnega premoženja ali njegovega dela, boste o e-poštnem sporočilu in / ali vidnem obvestilu na našem spletnem mestu obveščeni o vsaki spremembi lastništva ali uporabe teh informacij. kot vse izbire glede teh informacij.

Povezave tretjih oseb

Občasno po lastni presoji lahko na svoje spletno mesto vključimo ali ponudimo izdelke ali storitve tretjih oseb. Ta spletna mesta imajo ločene in neodvisne politike zasebnosti. Zato ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino in dejavnosti teh povezanih spletnih mest. To pomeni, da če objavimo povezavo do drugega spletnega mesta, ne moremo nadzirati, kaj se zgodi na drugem koncu. Kljub temu si prizadevamo zaščititi integriteto našega spletnega mesta tako, da izberemo le najboljše vire, ki jih preverjamo sami, in pozdravljamo kakršne koli povratne informacije o teh spletnih mestih.

Popravek (spreminjanje, popravljanje ali brisanje) osebnih podatkov

Pravico imate zahtevati dostop do svojih popravkov ali izbris osebnih podatkov, ki jih obdeluje CodeBrainer. Če se zahtevek za popravek nanaša na podatke, ki so potrebni, da CodeBrainer ponudi storitve, bodo takšne zahteve povzročile, da bo vaš račun pri CodeBrainerju ukinil. Če želite uveljaviti to pravico, nam pišite na info@codebrainer.com. Vloga mora biti vložena v pisni obliki in poslana z vašega lastnega e-poštnega naslova, ki ste ga registrirali pri CodeBrainerju.

Prenosljivost

Imate pravico do prejema vaših osebnih podatkov, ki ste jih posredovali CodeBrainer-ju v skladu z ustreznim predpisom o osebnih podatkih, pod pogojem, da taka zahteva ne vpliva na pravice in svoboščine drugih. To pomeni, da če nam pošljete zahtevo na info@codebrainer.com, vam bomo posredovali vse osebne podatke, ki jih imamo o vas.

Kako dolgo hranimo vašo vsebino?

Po ukinitvi ali deaktivaciji vašega uporabniškega računa lahko CodeBrainer shrani podatke o vašem profilu in uporabniško vsebino komercialno razumen čas za varnostno kopiranje, arhiviranje ali revizijo.

Politika zasebnosti o podatkih zbranih preko spleta

Ta spletna politika zasebnosti velja samo za informacije, zbrane na našem spletnem mestu, in ne za informacije, zbrane preko drugih kanalov.

Otroci

Če ste mlajši od 13 let, ne smete posredovati nobenih osebnih podatkov prek naših storitev brez privoljenja staršev. Spodbujamo starše in zakonite skrbnike, da spremljajo uporabo interneta svojih otrok in da nam pomagajo pri uveljavljanju naše politike o zasebnosti, tako da svojim otrokom naložijo, da v naši storitvi brez njihovega dovoljenja nikoli ne posredujejo nobenih osebnih podatkov. Če se zavedete, da nam je otrok, mlajši od 13 let, predložil osebne podatke, nam pišite na info@codebrainer.com.

Vaše soglasje

Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z našo politiko zasebnosti.

Spremembe naše politike o zasebnosti

CodeBrainer lahko občasno spremeni to politiko zasebnosti s posodobitvijo te strani. To morate redno preverjati. Zadnja posodobitev: 10. avgust 2020

Pišite nam

Z GDPR in drugimi predpisi je splet bolj pregleden, kar seveda spodbujamo, vendar smo del tega in moramo upravljati z vašimi podatki. S svojo politiko in pogoji želimo biti čim bolj transparentni, zato nam sporočite, če vam lahko še kaj razložimo. Če imate vprašanja ali pomisleke glede politike zasebnosti CodeBrainer d.o.o. ali obdelave podatkov, nas kontaktirajte: info@codebrainer.com